Få reda på mer om hur du och ditt företag kan dra nytta av innovationsmiljön

Sitter du och ditt företag i Gothia Science Park? Och vill veta mer om hur ni kan dra nytta av innovationsmiljön och de möjligheter som finns? Samtidigt som ni skapar nya kontakter? Då ska ni ta en frukostfika med Gothia Innovation - företaget som har i uppdrag att driva och utveckla Gothia Science Park. 

I Gothia Innovations uppdrag är just mötet med och mellan företagen i Gothia Science Park en viktig aktivitet. Det är i mötet med andra människor som utbyte av tankar och erfarenheter sker och där nya idéer uppstår. Och det är just det som är själva tanken med Gothia Science Park - att det ska vara en plats för företag och individer att mötas och utvecklas. Gothia Innovation arbetar bland annat med att skapa förutsättningar för företag att öka sin kompetens och innovationsförmåga, vilket i sin tur skapar hållbara och konkurrenskraftiga företag. 

Gothia Innovation vill nu bjuda in dig och ditt företag, som sitter i Gothia Science Park, till en morgonfika för att träffas, skapa nya kontakter och nätverk. Det kan även ses som ett tillfälle att få veta mer om innovationsmiljön och de möjligheter som finns här för dig och ditt företag. 

Låter det intressant?

För att anmäla ditt intresse eller för att boka in en frukostfika är du välkommen att höra av dig till Kenneth Alfelt, kenneth.alfelt@gsp.se eller 0708-49 30 50. 

Kort om Gothia Innovation AB

Gothia Innovation framtidssäkrar tillväxt och förnyelse i Skövde och närregionens näringsliv genom att driva och utveckla Gothia Science Park. Gothia Innovation driver flera verksamheter för att skapa tillväxt, bland annat Gothia Science Park Open Arena, en av sex samverkansplattformar i Västra Götaland, och Gothia Inkubator - en av landets ledande inkubatorer. De största finansiärerna av Gothia Innovations verksamhet och dess projekt är Västra GötalandsregionenSkövde kommunSkaraborgs Kommunalförbund och Vinnova.