After Park med grillkväll

Jobbar du på ett företag i Gothia Science Park? Då är du välkommen på After Park i Växthusets café den 16 maj! Sommaren närmar sig med stormsteg och vad passar väl då bättre än en grillkväll? Vi har ordnat med alla nödvändiga tillbehör såsom kubb, god mat och gott sällskap, och kompletterar också detta med vår egen växtbytardag.

Vi börjar med drop in från klockan 16.30. Maten serveras mellan 17.00 och 18.00. Om du vill äta grill á la Orangeriet för 125 kr, ska du förboka och betala din mat hos Jenny i Caféet i Växthuset senast den 10 maj. Obs! Menyn kan komma att ändras om vädergudarna inte är med oss.

Baren är öppen under kvällen och vi stänger när den sista personen lämnat huset, dock senast klockan 22.00.  

Anmälan krävs bara om du vill äta. Enda kravet för att delta på After Park är att du jobbar på ett av företagen i Gothia Science Park.

Grönt är skönt
Ett önskemål om en egen Växtbytardag har nått våra öron. Därför finns också möjlighet för dig att ta med sticklingar, småplantor eller liknande som du vill byta bort. Vi ordnar bord att ställa upp plantorna på, och sedan sköter du affärerna själv. Byt, sälj eller skänk dina plantor!

Varför After Park?
Gothia Science Park växer hela tiden med nya företag och människor som jobbar här. Vi tror att Parken blir ännu bättre om vi får ett ansikte och ett namn på varandra, därför hoppas vi att du och dina kollegor vill dela denna eftermiddag/kväll med oss andra i Gothia Science Park. Det viktigaste i vår miljö är människorna som arbetar i den.

Har du frågor? Skicka e-post till oss på event@gsp.se.