Årets Atea IT-arena - "Ditt digitala ekosystem"

Under årets Atea IT-arena, som arrangeras i Skara, sätts ditt digitala ekosystem i fokus. Ta del av det senaste och inspireras av Sveriges vassaste inom digitalisering. I år finns bland annat högaktuella Ashkan Fardost på plats, han forskar på hur teknologi och digitalisering påverkar branscher, samhället och mänskligt beteende.

Atea IT-arena vänder sig till hela IT-avdelningen från tekniska specialister, IT-beslutsfattare och verksamhet som brinner för IT. Det är en mötesplats där du kommer att träffa personer med samma frågeställningar och utmaningar i vardagen som du själv har.

Årets tema: "Ditt digitala ekosystem"

Den digitala transformationen påverkar hela vårt samhälle och leder till att gravitationen i traditionella ekosystem förändras och nya skapas. Det medför många möjligheter samtidigt som det utmanar. Vi måste tänka i nya banor och bygga andra former av samarbeten. Vilken roll strävar du efter i ditt digitala ekosystem?

Agenda och anmälan till Atea IT-arena hittar du här

 

​Mer information

Som en del av Gothia Innovations uppdrag, att hjälpa individer och företag att bli mer framgångsrika genom att erbjuda stöd inom bland annat affärsutveckling, innovationsledning samt nätverks-och kompetensutveckling, ger vi er nu möjligheten att följa med på Atea IT-arena i Skara. Atea är en av de associerade medlemmarna till innovationsmiljön Gothia Science Park i Skövde.