Extra föreläsning: Varför gör vi som vi gör?

Har du tänkt på att många av våra utmaningar i vardagen handlar om relationer, kommunikation och vår (ibland) bristande förståelse för andras sätt att se på saker? Vi har länge utgått från att vi ska behandla andra som vi själva vill bli behandlade och många utbildningar utgår från generella antaganden. Men verkligheten ser annorlunda ut.

Om föreläsningen

Undrar du varför vissa människor agerar som de gör? Funderar du på varför du fungerar bra ihop med vissa och andra inte? Och vill du få en bättre relation till din omgivning, både på jobbet och privat? 
Då är detta lunchföreläsningen för dig!

Neuro- och kognitionsforskning visar att vårt medvetna endast styr 5 procent av vårt beteende, medan 95 procent styrs av det undermedvetna. Genom att du blir medveten om olika typer av psykologiska behov och varför du reagerar som du gör kommer du också för en större förståelse för andras perspektiv. Det är fokus för lunchföreläsningen och du kommer få veta mer om psykologiska behov och hur de påverkar dig.

Föreläsaren Malin Emilsson, från Kraft & Balans, kommer även berätta om metoden MyNeeds® och hur den skapar medvetenhet hos människor och förståelse för både sig själv och andra perspektiv, enligt forskning en viktig framgångsfaktor för att nå resultat i en komplex värld. För dig som är ledare är förståelsen en nyckel till framgång både för dig, för ditt team och ditt företag.

Målet med föreläsningen är att ge dig nya perspektiv och skapa en nyfikenhet kring hur dina starkaste psykologiska behov har påverkat dig och kan komma att påverka dig framöver. Kanske infinner sig en aha-känsla och en nyfikenhet kring vilka fler perspektiv som finns hos människor i din närhet. Du får också möjlighet att göra en egen analys efter föreläsningen.

Om föreläsaren

Malin Emilsson arbetar som utvecklingskonsult, utbildare och professionell coach i sitt företag Kraft & Balans. Malin är en av 13 coacher i Sverige som är certifierad på den högsta nivån Master Certified Coach (MCC) hos International Coach Federation. Till vardags arbetar hon med ledare och team för att hjälpa människor och företag att nå sina mål genom fokus på mjuka värden. Kommunikation och praktisk beteendepsykologi är hennes specialistområden.

Anmälan

Anmälan är nu stängd då alla platser är fullbokade.

Vid förhinder krävs avanmälan, det görs till event@gsp.se.

Mer information

OBS! Byte av lokal. Föreläsningen kommer att hållas i Co-working space i Växthuset (Kaplansgatan 16b).

Eventet är en lunchföreläsning och lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen eller lättare lunch i Växthusets café, du tar med dig lunchen in till föreläsningen. Det går också fint att ta med dig din matlåda och äta den under föreläsningen.

Det är drop-in från kl. 11.45 och föreläsningen startar kl. 12.00.

Kommer du med bil? Glöm inte att ta ett parkeringstillstånd, dessa finns i entrén i Växthuset.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Carolina Green via carolina.green@gsp.se.