Få styrkan att säga ifrån - en föreläsning om härskartekniker

Konflikträdsla och Jantelagen är härskarens bästa vänner. 
Det mest effektiva sättet att bemöta härskartekniker är att sluta acceptera dem. Under denna föreläsning, med Jonna Nyberg från Retorikverkstaden, kommer du få verktyg och styrka att bemöta härskartekniker.

Mer om föreläsningen

Föreläsningen bjuder på kunskap om hur, varför och när begreppet härskartekniker myntades.
Du kommer få fördjupad kunskap om:

  • Härskartekniker – Vilka är de?
  • Motstrategier – Hur hanterar man dem?
  • Bekräftartekniker – Hur förebygger man dem?
  • Se till att du går till jobbet med rätt känsla i magen!

Den röda tråden är att du ska inspireras till att fortsätta utveckla en god arbetsplatskultur sett till både egenansvar och att kunna hantera olika situationer som kan tänkas uppstå.

Syftet med föreläsningen är att stärka, inspirera och ge dig konkreta verktyg. Huvudsyftet är att du ska få ökad kunskap om härskartekniker, motstrategier och förebyggande tekniker. 

Målet är att du ska känna dig stärkt i din arbetsroll och inspirerad och motiverad att bibehålla alt. utveckla en god arbetsplatskultur.

Föreläsningen är kostnadsfri.

Tider

17.30 Baguette & kaffe

18.00 Föreläsningen börjar

19.30 Frågor

Föreläsningen avslutas ca 20.00

Om föreläsaren

Jonna Nyberg, retorikkonsult som driver företaget Retorikverkstaden AB. Hon är flitigt anlitad inom olika verksamheter och medier och erbjuder utveckling av er kommunikation med hjälp av utbildningar, föreläsningar och individuell retorikträning. Vill du veta mer om innehållet i föreläsningen? Då är du välkommen att kontakta Jonna via jonna@retorikverkstaden.se, 0767-88 81 88.

​Anmälan

​Du anmäler dig till föreläsningen via formuläret nedan. Då du kommer bli bjuden på baguette, glöm inte ange eventuella matallergier.

Vid förhinder krävs avanmälan, detta görs till event@gsp.se.