Informationssäkerhetsutbildning via nätet

Detta är en lunchföreläsningen där du kommer få lära dig mer om vikten av att få medarbetare att förstå varför informationssäkerhet är en viktig del i deras arbete.

Om lunchföreläsningen

Du kommer också att få ett smakprov ur e-learningen Behöver jag bry mig? En introduktion till informationssäkerhet. Utbildning av användare är en smidig och kostnadseffektiv väg till ökad säkerhet för organisationens informationstillgångar.

Målgrupp för lunchföreläsningen

Ledning, beslutsfattare och IT-/säkansvariga

Om föreläsaren

Under de senaste åren har Martin Brodin arbetat med informationssäkerhet, både som utbildare och ute på fältet. Vid sidan av konsultarbetet har han även hunnit med att skriva två böcker inom nätverk- och informationssäkerhet samt en avhandling om mobila strategier. På sin meritlista har han ett stort antal informationssäkerhetsuppdrag mot stora organisationer och myndigheter.

​Mer information och anmälan

Du anmäler dig via formuläret nedan, dock senast den 20 oktober.

Vid förhinder avanmäler du dig till event@gsp.se.

​En hel månad med fokus på informationssäkerhet

Under oktober månad är det fokus på Cyber Security, integritet- och informationssäkerhet i Gothia Science Park. En rad aktiviteter på temat informationssäkerhet kommer att anordnas, detta för att ge dig möjlighet att kompetensutvecklas och lära dig mer om området. Denna lunchföreläsning är en av dessa spännande aktiviteter. Informationssäkerhetsmånaden är en aktivitet i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park och är ett samarbete mellan Gothia InnovationIDC West Sweden, Näringslivsforum, Almi Väst, Agroväst, Skaraborgs Kommunalförbund, Högskolan i Skövde, Västgöta-Data, Combitech, ATEA, Sigma och Actea