Invigning av Assar Industrial Innovation Arena

ASSAR Industrial Innovation Arena är en plattform för kunskapsutbyte med nationella och internationella företag, kunskapsnoder och institut. Fredagen den 2 mars invigs verksamheten i de helt nya lokalerna i Gothia Science Park. 
Vi välkomnar alla som vill delta till ett Öppet hus mellan
15:00 – 17:00!

Målet med satsningen är att etablera en världsledande integrerad fysisk och virtuell utvecklingsmiljö för forskning, teknikutveckling, innovation och utbildning i Skövde. ASSAR kommer att bli en fysisk mötesplats och en utvidgning av Gothia Science Park.

Vad är ASSAR?

ASSAR Industrial Innovation Arena är en mötesplats där du som arbetar inom tillverkningsindustrin och teknikföretag kan hitta relevanta kontakter. Här kan du ta del av aktiviteter som stärker ditt företag och samtidigt bidra in med det ditt företag är bra på. I den fysiska miljön för ASSAR har du möjlighet att kika på ny teknik, ny forskning och nya lösningar för industrin.

Var finns ASSAR?

ASSAR ligger i Gothia Science Park, i samma hus som Balthazar Science Center (Kavelbrovägen 2B), på gångavstånd från Skövde resecentrum och nära SJ:s parkering. Kommer du med buss eller tåg är det bara fem minuters gångväg till ASSAR från Skövde Resecentrum.

Åker du bil denna dag rekommenderar vi dig att komma i god tid då det kan vara ont om parkeringsplatser denna dag. Behöver du en handikappsanpassad parkering finns det precis utanför ASSAR.

Kontakt

Har du frågor om eventet, kontakta eventkoordinator Pernilla Klingspor; e-post pernilla.klingspor@his.se eller tfn 0500-44 87 00.
Du behöver inte anmäla dig för att delta.​