IT-säkerhet för företagsledning

Syftet med denna föreläsning är att du, som en del av företagsledningen, ska få ökad kunskap om IT-säkerhet så att du kan göra medvetna val för uppsäkring av din IT-miljö. 

Mer om föreläsningen

Nyttan med god IT-säkerhet är bland annat att verksamheten ökar sin konkurrenskraft, bevarar/uppnår ett gott rykte samt blir starkare och kan överleva katastrofala incidenter.

​Om föreläsaren

Marcus Kronlund jobbar på Västgöta-Data AB som chef över Drift- och supportavdelningen. Marcus har utfört IT-revisoner och säkerhetsarbeten i fyra år för olika företag. Han är utbildad på Högskolan i Skövde, NSA samt Hacking Countermeasures.

Mer information och anmälan

Du anmäler dig via formuläret nedan, dock senast den 26 oktober. ​Du kommer att bli bjuden på fika, så glöm inte att ange eventuella matallergier. Fikat börjar från kl. 08.30.

Vid förhinder avanmäler du dig till event@gsp.se.

​En hel månad med fokus på informationssäkerhet

Under oktober månad är det fokus på Cyber Security, integritet- och informationssäkerhet i Gothia Science Park. En rad aktiviteter på temat informationssäkerhet kommer att anordnas, detta för att ge dig möjlighet att kompetensutvecklas och lära dig mer om området. Denna föreläsning är en av dessa spännande aktiviteter. Informationssäkerhetsmånaden är en aktivitet i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park och är ett samarbete mellan Gothia InnovationIDC West Sweden, Näringslivsforum, Almi Väst, Agroväst, Skaraborgs Kommunalförbund, Högskolan i Skövde samt företagen Västgöta-Data, CombitechATEA, SigmaActea och Cybercom