Julfrukost för alla Parkföretag

Den 19 december har det blivit dags för den traditionsenliga Julfrukosten för alla företag som sitter i Gothia Science Park. Kom och fira in julen tillsammans med andra i Parken!

Jobbar du på ett företag i Gothia Science Park? Då är du varmt välkommen på Julfrukost - ett ypperligt tillfälle för dig att prata med någon annan i Parken som du kanske annars inte mött och utöka ditt nätverk. Och inte minst, fira in julen!

Anmälan

Antalet platser till Julfrukosten är begränsat. 
Anmälan skall göras senast den 12 december via formuläret nedan.

Väntalista

Om platserna tar slut kan du skriva upp dig på vår väntelista genom att skicka ett mejl med ditt namn och företagsnamn till event@gsp.se. Vid återbud kommer platserna i tur och ordning att tilldelas personerna på väntelistan, så får du en plats kommer vi att höra av oss. 

Avanmälan

Eftersom antalet platser är begränsat är det viktigt att du som har fått en plats till Julfrukosten avanmäler dig vid förhinder. Detta för att personerna på väntelistan ska ha möjlighet att få din plats. 
Även avanmälningar görs till event@gsp.se.

Registrering till Julfrukost för alla Parkföretag

Anmälan senast den: 12 december, 2018

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig till ett av våra event sparar vi dina personuppgifter för genomförande och information kring eventet. Du kan även komma att få tips om liknande event eller ett event som är en fortsättning på samma tema. I vissa fall kommer vi även komma att skicka ut föreläsarens presentation. För att fortsätta utveckla vårt erbjudande behandlar vi även dina personuppgifter för att kunna skicka utvärderingar till dig efter att du själv anmält dig och deltagit under något av våra event i Gothia Science Park. De personuppgifter som du lämnar när du anmäler dig till ett event sparas i 1 år och används för statistik och rapportering till våra finansiärer.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter