Lunchföreläsning: Väx lokalt genom att arbeta globalt

Kom och lyssna på en lunchföreläsning där du få ta del av de möjligheter som finns för dig och ditt företag att skapa affärskontakter i Sveriges tredje största exportmarknad - USA.

Skaraborg har sedan 2014 ett industriellt samarbetsavtal med staden Rockford och Midwest området i USA. Samarbetet är ett navigeringsverktyg för organisationer och företag som vill in på den amerikanska marknaden. 

Under denna lunchföreläsning berättar Linnea Bengtsson, internationell affärsutvecklare, mer om hur du kan skapa affärskontakter i USA.

Målgrupp

Organisationer och företag som är intresserade av internationalisering och av att skapa affärskontakter med USA.

Om föreläsaren

Linnea Bengtsson är internationell affärsutvecklare och arbetainternar i Midwest (Rockford-Chicago området) och i Skaraborg för att stötta Skaraborgs företag med kontakter i USA. Linnea arbetar med att hjälpa företag att få kontakt med affärsnätverk, lokal marknadskunskap, information kring kluster samt stöd i det engelska språket och amerikansk kultur. Linnea sitter bland annat med i styrelsen för svensk-amerikanska handelskammaren i Chicago. 

​Har du frågor om innehållet i lunchföreläsningen är du välkommen att kontakta Linnea Bengtsson, linnea.bengtsson@lidkoping.se.

​Anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan.

Vid förhinder krävs avanmälan, detta görs till event@gsp.se.

Mer information

Eventet är en lunchföreläsning och lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen, du tar med dig lunchen in till föreläsningen. Det går också fint att ta med dig din matlåda och äta den under föreläsningen om du har. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elinor Aronsson via elinor.aronsson@gsp.se.