Personlig effektivitet - Att hinna mer med mindre stress

Kan man hinna mer på en arbetsdag men ändå känna sig mindre stressad? Och spara tid dessutom? Under denna lunchföreläsning får du konkreta tips på hur du kan jobba mer effektivt.

Om lunchföreläsningen

Tempot är högt och du har en lång lista över saker du ska göra. Din kalender är fullbokad och du har en INkorg som sväller över. Arbetsdagen består av en mängd olika uppgifter - korta, långa, akuta och mindre akuta. Du försöker hinna med allt och när arbetsdagen är slut kommer tanken; "Vad gjorde jag för något idag?". När du jobbat med flera olika arbetsuppgifter på samma gång men inte avslutat så många känns det otillfredställande. Detta skapar ineffektivitet och stress.

Under denna lunchföreläsning får du konkreta tips och råd för hur du kan jobba mer effektivt, få saker ur händerna med bättre kvalitet, mer fokus och flera avslut. Du får verktyg för att bättre styra din tid och ha kontroll över allt som sker omkring dig. Därmed sänker du den arbetsrelaterade stressen vilket skapar välmående och arbetsglädje.

Om föreläsaren

Eija Källi är vd, utbildare och rådgivare på sitt egna företag Concresco AB. Under 25 år har hon utbildat tusentals personer inom det svenska näringslivet. Eija har medverkat i stora förändringsprocesser, såsom flytt till aktivitetsbaserade kontor och införande av mer flexibla arbetssätt. Hon har även lång erfarenhet av psykiatrisk vård och mental ohälsa. Eija brinner för att hjälpa människor genom enkla metoder som hon anpassar till varje individs behov.

Anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan. 

Vid förhinder krävs avanmälan, det görs till event@gsp.se

Mer information

För dig som vill äta lunch under föreläsningen så finns det mat att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen. Det är drop-in från kl. 11.45 och föreläsningen startar kl. 12.00.

Har du frågor är du välkommen att skicka ett mejl till event@gsp.se.

Registrering till Personlig effektivitet - Att hinna mer med mindre stress

Anmälan senast den: 25 april, 2019

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig till ett av våra event sparar vi dina personuppgifter för genomförande och information kring eventet. Du kan även komma att få tips om liknande event eller ett event som är en fortsättning på samma tema. I vissa fall kommer vi även komma att skicka ut föreläsarens presentation. För att fortsätta utveckla vårt erbjudande behandlar vi även dina personuppgifter för att kunna skicka utvärderingar till dig efter att du själv anmält dig och deltagit under något av våra event i Gothia Science Park. De personuppgifter som du lämnar när du anmäler dig till ett event sparas i 1 år och används för statistik och rapportering till våra finansiärer.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter