Så hittar du rätt finansiering för ditt företag

Oavsett om du driver ett etablerat bolag som ska ta nästa steg i utvecklingen eller ett startup som inte nått marknad än, är pengar avgörande om du ska lyckas. Men inte vilka pengar som helst, utan rätt finansieringsform i rätt situation. Under denna lunchföreläsning kommer Almi Väst ge dig en inblick i "finansieringsdjungeln" och ge tips på hur du som entreprenör kan tänka.

Om lunchföreläsningen

Digitaliseringen har gjort att finansieringsbranschen genomgår en stor omvälvning och nya spelare etablerar sig på marknaden. Det öppnar naturligtvis upp för flera alternativ till finansiering för företagare. 

Under denna lunchföreläsning kommer du bli guidad bland de olika finansieringslösningar som finns och få tips på hur du som entreprenör kan tänka kring din finansiering, oavsett vilken fas du befinner dig i. Almi Väst kommer ge exempel på hur andra företag har gjort samt berätta om hur du kan skapa resurser för att växa.

Föreläsningen kommer ge dig insikt i att rätt finansiering handlar om mycket mer än att bara skaffa en påse pengar. Genom att identifiera var på företagsresan du befinner dig kan du lättare förstå och snabbare agerar på olika finansieringsbehov. Att göra en finansieringsplan kan liknas vid ett pussel med olika bitar, beroende på om du är i idé-, startup-, tillväxt-, etablering-, expansion- eller mognadsfasen.

Om föreläsaren

Nina Gillbo arbetar som kontorschef på Almi Väst i Skaraborg och har 18 års erfarenhet av finansieringslösningar och riskkapital. Hon har tidigare arbetat som projektledare, workshopsledare och utbildare. Sedan 2006 har hon haft ledande roller inom Almi Väst som bland annat inneburit resultat- och affärsansvar samt personal- och produktansvar. Nina har också jobbat med kapitalanskaffning och bistått företag med rådgivning för finansiering, både låne- och riskkapital. Hon har även jobbat med affärsutveckling och stöttat företag med utveckling av strategiska analyser, segmentering och profilering för att öka företagets konkurrenskraft och tillväxt.

Anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan. 

Vid förhinder krävs avanmälan, det görs till event@gsp.se

Mer information

För dig som vill äta lunch under föreläsningen så finns det mat att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen. Det är drop-in från kl. 11.45 och föreläsningen startar kl. 12.00.

Har du frågor är du välkommen att skicka ett mejl till event@gsp.se.

Registrering till Så hittar du rätt finansiering för ditt företag

Anmälan senast den: 28 februari, 2019

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig till ett av våra event sparar vi dina personuppgifter för genomförande och information kring eventet. Du kan även komma att få tips om liknande event eller ett event som är en fortsättning på samma tema. I vissa fall kommer vi även komma att skicka ut föreläsarens presentation. För att fortsätta utveckla vårt erbjudande behandlar vi även dina personuppgifter för att kunna skicka utvärderingar till dig efter att du själv anmält dig och deltagit under något av våra event i Gothia Science Park. De personuppgifter som du lämnar när du anmäler dig till ett event sparas i 1 år och används för statistik och rapportering till våra finansiärer.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter