Så skyddar du dig mot moderna säkerhetshot

Moderna säkerhetshot utvecklas hela tiden och vi vet inte hur morgondagens hot kommer att se ut. Men det finns olika sätt att skydda dig och ditt företag. Under föreläsningen, som presenteras av parkföretaget Candidator DGC tillsammans med sin partner Cisco, kommer vikten av att skydda sig mot intrång att belysas. Du får också konkreta exempel på olika typer av skydd och hur du kan arbeta proaktivt för att minska risken för intrång.

Du får höra om verkliga händelser som drabbat kända företag. Genom en livedemo får du konkreta exempel på hur en attack kan se ut och vilka delar av din IT-miljö som är extra utsatta. Du får med dig olika konkreta scenarier, exempel på hur du enkelt kan bli av med dina inloggningsuppgifter och hur de kan utnyttjas i fel händer.

För att inte vara sårbar är det viktigt att nyttja ett heltäckande skydd för din IT-miljö. Under föreläsningen delar Chung-wai Lee från Cisco med sig av konkreta tips på typer av skydd, på vilket sätt de är proaktiva och hur de förhindrar intrång på olika nivåer. 

Om föreläsaren

Chung-wai Lee är produktspecialist på Cisco med fokus på säkerhetshot i Cisco EMEAR. Chung-wai har en bakgrund som systemarkitekt med över 15 års erfarenhet inom IT-industrin. Hon har i många år arbetat som projektingenjör inom Försvarsmakten, ansvarig för utveckling och upphandling av militära befäls- och styrsystem. Sedan tre år tillbaka är Chung-wai en återkommande föreläsare på Cisco Live.

Om föreläsningen

Målet med denna föreläsning är att öka medvetenheten hos IT-användare om dagens moderna säkerhetshot och hur du kan skydda dig själv och ditt företag. Föreläsningen riktar sig till alla som använder sin dator som ett verktyg i arbetet.

Anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan. 

Vid förhinder krävs avanmälan, det görs till event@gsp.se

Syftet med våra lunchföreläsningar

Verksamheten i Gothia Science Park bygger på många människors kunskap och kompetens. Våra lunchföreläsningar har som syfte att låta fler ta del av detta, men också att uppmuntra möten mellan människor. Vi vill ha nyttan för åhöraren i fokus, vilket innebär att föreläsaren utgår från nyttan för publiken snarare än försäljning av sina egna produkter och tjänster. Vår grundtanke är Pay it forward, därför ställer vi krav på föreläsarna och deras material, allt för att säkerställa att du får ut mesta möjliga nytta av din lunchtimme.

Mer information

Det är drop-in från kl. 11.45 och föreläsningen startar kl. 12.00.För dig som vill äta lunch under föreläsningen så finns det mat att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen. 

Har du frågor är du välkommen att skicka ett mejl till event@gsp.se.

Registrering till Så skyddar du dig mot moderna säkerhetshot

Anmälan senast den: 28 mars, 2019

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig till ett av våra event sparar vi dina personuppgifter för genomförande och information kring eventet. Du kan även komma att få tips om liknande event eller ett event som är en fortsättning på samma tema. I vissa fall kommer vi även komma att skicka ut föreläsarens presentation. För att fortsätta utveckla vårt erbjudande behandlar vi även dina personuppgifter för att kunna skicka utvärderingar till dig efter att du själv anmält dig och deltagit under något av våra event i Gothia Science Park. De personuppgifter som du lämnar när du anmäler dig till ett event sparas i 1 år och används för statistik och rapportering till våra finansiärer.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter