Så skyddar du dig mot moderna säkerhetshot

Moderna säkerhetshot utvecklas hela tiden och vi vet inte hur morgondagens hot kommer att se ut. Men det finns olika sätt att skydda dig och ditt företag. Under föreläsningen, som presenteras av parkföretaget Candidator DGC tillsammans med sin partner Cisco, kommer vikten av att skydda sig mot intrång att belysas. Du får också konkreta exempel på olika typer av skydd och hur du kan arbeta proaktivt för att minska risken för intrång. Den föreläsare som tidigare annonserats har fått förhinder och ersätts av Henrik Bergqvist.

Du får höra om verkliga händelser som drabbat kända företag. Genom en livedemo får du konkreta exempel på hur en attack kan se ut och vilka delar av din IT-miljö som är extra utsatta. Du får med dig olika konkreta scenarier, exempel på hur du enkelt kan bli av med dina inloggningsuppgifter och hur de kan utnyttjas i fel händer.

För att inte vara sårbar är det viktigt att nyttja ett heltäckande skydd för din IT-miljö. Under föreläsningen delar Henrik Bergqvist från Cisco med sig av konkreta tips på typer av skydd, på vilket sätt de är proaktiva och hur de förhindrar intrång på olika nivåer. 

Om föreläsaren

Henrik Bergqvist är Chef för cybersäkerhet på Cisco Sverige. Under 18 år på Cisco har han jobbat med lösningar för både offentlig och privat sektor. Henrik är också talesman för Cisco säkerhet i Sverige. 

Om föreläsningen

Målet med denna föreläsning är att öka medvetenheten hos IT-användare om dagens moderna säkerhetshot och hur du kan skydda dig själv och ditt företag. Föreläsningen riktar sig till alla som använder sin dator som ett verktyg i arbetet.

Anmälan

Anmälan är nu stängd.

Vid förhinder krävs avanmälan, det görs till event@gsp.se

Syftet med våra lunchföreläsningar

Verksamheten i Gothia Science Park bygger på många människors kunskap och kompetens. Våra lunchföreläsningar har som syfte att låta fler ta del av detta, men också att uppmuntra möten mellan människor. Vi vill ha nyttan för åhöraren i fokus, vilket innebär att föreläsaren utgår från nyttan för publiken snarare än försäljning av sina egna produkter och tjänster. Vår grundtanke är Pay it forward, därför ställer vi krav på föreläsarna och deras material, allt för att säkerställa att du får ut mesta möjliga nytta av din lunchtimme.

Mer information

Det är drop-in från kl. 11.45 och föreläsningen startar kl. 12.00.För dig som vill äta lunch under föreläsningen så finns det mat att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen. 

Har du frågor är du välkommen att skicka ett mejl till event@gsp.se.