Strategisk kommunikation för företag

Välkommen på en lunchföreläsning kring PR och strategisk kommunikation för företag och hur du med metoder kan jobba med praktiskt kommunikationsarbete.

Om föreläsningen

Kommunikation är en mycket viktig del i ett företags vardag och hjälper företaget att nå sina mål, men bristen på kommunikation kan också bli ett hinder för tillväxt. Föreläsaren Fredrik Beckman från Beckman Media & Kommunikation kommer ge dig tips på hur du kan arbeta med PR för att synas på de ställen där du vill synas, oavsett om det rör dagstidning, en morgonsoffa eller annan media. Föreläsningen kommer även handla om strategisk kommunikation och hur du behöver anpassa din kommunikation till olika målgrupper och intressenter. En ägare, en kund och en anställd är troligtvis inte intresserade av samma sorts information. Under föreläsningen kommer du också få veta mer om medielogiken - vad är en nyhet och varför blir den stor?

Som deltagare kommer du få med dig exempel och metoder kring kommunikationsarbete rent praktisk. Det innebär alltifrån hur du tar betalt till hur du hittar fler eller rätt kunder, är tydligare i vad verksamheten i stort ska uppnå och/eller hur du kommunicerar med olika målgrupper och intressenter.

Om föreläsaren

Fredrik Beckman har 20 års erfarenhet av kommunikation kopplat till affärsutveckling. Först som journalist med näringslivsfokus, senare som PR-konsult. Hans bolag Beckman Media & Kommunikation har bland annat ansvarat för PR och strategisk kommunikation för Almi Väst sedan 2011, men jobbar även med allt från startups till kemiföretag med 1000 anställda. Gemensamt är att alla är verksamheter i tillväxt.

Anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan.
​Vid förhinder krävs avanmälan, detta görs till event@gsp.se.

Mer information

Eventet är en lunchföreläsning och lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen, du tar med dig lunchen in till föreläsningen. Det går också fint att ta med dig din matlåda och äta den under föreläsningen.

Det är drop-in från kl. 11.45 och föreläsningen startar kl. 12.00.

Kommer du med bil? Glöm inte att ta ett parkeringstillstånd, dessa finns på receptionsdisken i Portalen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Carolina Green via carolina.green@gsp.se.

Registrering till Strategisk kommunikation för företag

Anmälan senast den: 15 november, 2018
Representerar du ditt företag = företagets hemkommun. Deltar du som privatperson = din hemkommun.

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig till ett av våra event sparar vi dina personuppgifter för genomförande och information kring eventet. Du kan även komma att få tips om liknande event eller ett event som är en fortsättning på samma tema. I vissa fall kommer vi även komma att skicka ut föreläsarens presentation. För att fortsätta utveckla vårt erbjudande behandlar vi även dina personuppgifter för att kunna skicka utvärderingar till dig efter att du själv anmält dig och deltagit under något av våra event i Gothia Science Park. De personuppgifter som du lämnar när du anmäler dig till ett event sparas i 1 år och används för statistik och rapportering till våra finansiärer.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter