Träna längdskidor med expert

Nyfiken att testa på längdskidor? Eller tränar du inför Vasaloppet? Oavsett tidigare erfarenheter och mål har
du nu chansen att få tips och råd av träningskonsulten
Patrik Johansson och hans instruktörer.

Om upplägget

Den 7 februari anordnar Gothia Science Park IF en eftermiddag/kväll med längdskidåkning. Du kommer få möjlighet att träna på din teknik och få instruktioner, tips och råd anpassade till dig och din nivå. Alla deltagare kommer att delas in i grupper, varje grupp kommer att träna 1 tim och 30 min. Vilken tid just du ska träna meddelas per mejl efter sista anmälningsdag, som är den 22 januari 2019.

Detta är ett jättebra tillfälle att både få motion, teknikträning samtidigt som vi umgås både med kollegor och andra företag. Och ni som har anställda, varför inte bjuda er personal på en friskvårdsdag, en bra start på det nya året, säger Anne-Marie Kaufmann som ingår i arrangörsgruppen Gothia Science Park IF.

Låna utrustning

Du som inte har egen utrustning har möjlighet att låna detta. Det är då viktigt att du tillsammans med övriga uppgifter även fyller i längd, vikt och skostorlek i anmälningsformuläret nedan.

Har du egen utrustning fyller du bara i namn, företag och e-post.

Anmälan och betalning

Anmäl dig via formuläret nedan senast 22 januari 2019. Antalet platser är begränsat så vänta inte med att anmäla dig.

150 kr/person betalas i samband med anmälan till bankgiro: 5067-9828. Glöm inte att ange ditt namn (betalar du för flera så ange alla deltagares namn vid betalning), företagsnamn samt
skriv in "Längdskidor 7/2"

Väl på plats uppe på Billingen kommer du behöva köpa ett spårkort som kostar 50kr/dag, vilket lätt löses genom swish eller betalning i kortautomaten.

Frågor?

Då är du välkommen att höra av dig till Anne-Marie Kaufmann, anne-marie.kaufmann@gsp.se,
0707-35 48 15.

Registrering till Träna längdskidor med expert

Anmälan senast den: 22 januari, 2019

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig till ett av våra event sparar vi dina personuppgifter för genomförande och information kring eventet. Du kan även komma att få tips om liknande event eller ett event som är en fortsättning på samma tema. I vissa fall kommer vi även komma att skicka ut föreläsarens presentation. För att fortsätta utveckla vårt erbjudande behandlar vi även dina personuppgifter för att kunna skicka utvärderingar till dig efter att du själv anmält dig och deltagit under något av våra event i Gothia Science Park. De personuppgifter som du lämnar när du anmäler dig till ett event sparas i 1 år och används för statistik och rapportering till våra finansiärer.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter