Tredagarsutbildning i praktisk projektledning 22-24 maj

En förutsättning för att lyckas i ett projekt är en fungerande struktur för planering, uppföljning och styrning. I denna tredagarsutbildning får du verktygen för att lyckas med ditt projekt. Utbildningsdagar är 22-24 maj 2017.

Efter genomförd kurs:

  • kan du förbereda, genomföra och avsluta ett projekt
  • behärskar du praktiska metoder och verktyg för att säkerställa att ditt projekt når uppsatta projektmål
  • undviker du de vanligaste fallgroparna
  • förstår du vad beställare, styrgrupp och projektgrupp kräver av dig och vad du skall kräva av din beställare, styrgrupp och projektgrupp

KURSEN VÄNDER SIG TILL DIG SOM:

  • funderar på att börja arbeta som projektledare och är nyfiken på vad detta innebär
  • har arbetat som projektledare ett tag och vill lära dig hur du effektivt tillämpar projektmetodik från projektets start till slut

Om föreläsaren

Camilla Åkesson är program-, projekt- och förändringsledare med ca. 25 års erfarenhet inom olika branscher (räddningstjänst, fastighet, offentlig sektor, försäkring, bank, logistik, kommunikation). Anlitas även som beställarstöd och mentor. Har erfarenhet i såväl traditionellt som agilt arbetssätt. Är lärare inom projektledning och förändringsledning hos Astrakan Strategisk Utbildning och är assessor vid Svenskt Projektforum för certifieringar inom IPMA, nivå B-D.

Anmälan

Du anmäler dig till utbildningen via formuläret nedan, senast den 5 maj 2017.

MER INFORMATION

Kursen omfattar tre heldagar: 22, 23 och 24 maj 2017. Priset för utbildningen är 10 195 kr, exklusive moms. Det finns 10 platser. Om du har några frågor eller funderingar eller vill göra en efteranmälan i mån av plats är du välkommen att kontakta Elinor Aronsson på 0723-296 299 alternativt elinor@gsp.se. Utbildningen anordnas av Astrakan.

Registrering till Tredagarsutbildning i praktisk projektledning 22-24 maj

Anmälan senast den: 5 maj, 2017
Representerar du ditt företag = företagets hemkommun. Deltar du som privatperson = din hemkommun.