Utbilda dig i digitaliseringens möjligheter

Digitalakademin är en online-utbildning som anordnas av Google och Almi. Syftet är att utbilda svenska företag till att bättre ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen erbjuder. Genom Digitalakademin kan du som företagare lära dig hur ditt företag blir mer framgångsrikt på nätet.

Den digitala utvecklingen går framåt i en rasande fart och i takt med det ändras våra köpbeteenden. Oavsett om du har en e-handel, säljer tjänster, är ett B2B-företag eller har en fysisk butik kan du vara säker på att dina kunder finns på nätet på ett eller annat sätt. Men hur hittar du dem? Och hur hittar de dig?

Kickoff i Skövde

Online-utbildningen inleds med ett introduktionsseminarium där du får träffa Almi som berättar om Digitalakademin och går igenom hur du får ut mesta möjliga av utbildningen. Digitalakademin startar med en kickoff och ger dig verktyg att på egen hand och i egen takt lära dig mer om hur ditt företag kan bli mer framgångsrikt på nätet.

Om utbildningen

Utbildningen är kostnadsfri och är perfekt för dig som småföretagare eftersom du kan beta av den helt i din egen takt när du själv har tid. Mitt på dagen, på tåget hem från affärsmötet eller kanske när barnen har gått och lagt sig. När du klarat kunskapstesten får du en officiell certifiering som användare av digitala verktyg.

Läs mer om Digitalakademin här