Välkommen till trendspaning med ÅF

Välkommen på trendspaning med representanter från ÅF och Gothia Science Park. På agendan står trendspaning och insyn i ÅF:s tre verksamhetsområden, samt en chans att ta del av framtidens utmaningar sett ur ÅF:s synvinkel. Du får också en inblick i den fortsatta utvecklingen av Gothia Science Park.

ÅF är ett av 80-talet företag som valt att växa i Gothia Science Park. Nu får du möjlighet att kika in i deras nya lokaler som ligger på andra våningen i Nyeport. Där arbetar ett 50-tal personer i nära samarbete med Högskolan i Skövde och ASSAR Industrial Innovation Arena. Vi bjuder på en enklare frukost.

Program

08.00-08.15 GSP Expansion

Föreläsare: Ulf Dackemark
Ämne: Gothia Science Park - nu och framåt
Innehåll: Under de senaste åren har Gothia Science Park vuxit i ett högt tempo. Nya byggnader har tillkommit och Parken har vuxit rent geografiskt, i och med expansionen mot Volvoområdet. Under denna informationspunkt kommer Ulf Dackemark att berätta om hur tankarna går kring vår Science Parks framtid, var vi står just nu och hur vi ser på vår roll i samarbetet kring utvecklingen av Skaraborg.

08.15-08.30 ÅF Industry

Föreläsare: Martin Öman
Ämne: Framtidens mobilitet
Innehåll: Vi står inför ett historiskt teknikskifte kring framtidens persontransporter. Självkörande fordon i kombination med nya drivmedel gör att bilåkningen i närtid kommer förändras radikalt. Martin Öman, mångårig leverantör av fordonsprojekt och sakkunnig inom teknikutvecklingen, kommer att redogöra för vad som väntar!

08.30-08.45 ÅF Infrastructure

Föreläsare: Cecilia Windh och Richard Finn
Ämne: Future Cities
Innehåll: ÅF presenterar sin satsning inom framtidens städer och hur man genom innovativa verktyg kan hantera komplex stadsplanering. För att tackla framtidens utmaningar krävs ett effektivt samarbete mellan olika discipliner och ÅF jobbar med smarta 3D-modeller för att testa olika planeringsscenarios och hitta det mest hållbara alternativet.

08.45-09.00 ÅF Digital Solutions

Föreläsare: Markus Pamp
Ämne: Digitalisering, Informationssäkerhet och Säkerhetsskydd
Innehåll: I en snabb utveckling av verksamheter är det viktigt att arbeta systematiskt för säker verksamhet och informationshantering. Markus jobbar på ÅF Security Management och har en bakgrund som officer i Försvarsmakten.

Välkommen!

Här kan du läsa mer om ÅF.

Här finns en karta om du är osäker på adressen.

Registrering till Välkommen till trendspaning med ÅF

Anmälan senast den: 26 mars, 2019

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig till ett av våra event sparar vi dina personuppgifter för genomförande och information kring eventet. Du kan även komma att få tips om liknande event eller ett event som är en fortsättning på samma tema. I vissa fall kommer vi även komma att skicka ut föreläsarens presentation. För att fortsätta utveckla vårt erbjudande behandlar vi även dina personuppgifter för att kunna skicka utvärderingar till dig efter att du själv anmält dig och deltagit under något av våra event i Gothia Science Park. De personuppgifter som du lämnar när du anmäler dig till ett event sparas i 1 år och används för statistik och rapportering till våra finansiärer.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter