Anton Westbergh på Coffee Stain Studios kan bli bästa entreprenör

Anton Westbergh, VD på Coffee Stain Studios i Skövde, är en av de nominerade till att bli Västsveriges främsta entreprenör när regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year avgörs i Göteborg den 10 november. 

I den västsvenska regionfinalen gör entreprenörer från tio företag upp om titeln och en plats i den nationella finalen i februari. Förutom Anton Westbergh från Coffee Stain Studios är bland annat ägarna till Gekås, Nordic Wellness och Sovolax nominerade.

"Årets finalister visar verkligen vilken tyngd och bredd som finns bland entreprenörerna i Västsverige. Entreprenörerna representerar en rad olika branscher men det alla har gemensamt är att de genomfört en fantastisk entreprenörsresa och att de är goda förebilder för andra som funderar på att förverkliga sina affärsidé. Det är ett otroligt spännande finalfält i år och juryn kommer att få det tufft att utse en vinnare", säger Stefan Kylebäck, kontorschef Göteborg och ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Västra.

Syftet med EY Entrepreneur Of The Year är att hylla framgångsrika entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap i Sverige. Vinnarna i de sex regionfinalerna möts den 1 februari i den nationella finalen i Stockholms stadshus. Den nationella vinnaren får sedan representera Sverige i världsfinalen i Monte Carlo i juni, där entreprenörer från fler än 60 länder gör upp om titeln som världens främsta entreprenör.

Coffee Stain Studios startade sin resa i The Game Incubator och är idag associerade medlemmar till Gothia Science Park.

Läs mer om Coffee Stain Studios

Om EY Entrepreneur Of The Year

Foto: Coffee Stain Studios