Gothia Innovation omvärldsbevakar under Almedalsveckan

Den 3-8 juli åker representanter från Gothia Innovation AB till Almedalsveckan i Visby för att omvärldsbevaka som en del i sitt uppdrag - att framtidssäkra tillväxt i det regionala näringslivet genom att driva och utveckla Gothia Science Park i Skövde som en öppen miljö. 

Med utgångspunkt i uppdraget driver Gothia Innovation en arena för samverkan, Gothia Science Park Open Arena, som bidrar till ökad innovationsförmåga och konkurrenskraft hos individer och verksamheter, främst inom Gothia Science Parks fokusområde Informationsteknologi.

Att Gothia Innovation, i rollen som Gothia Science Park Open Arena, är på plats under Almedalsveckan innebär bevakning av trender och nyheter inom IT-området och specifikt för de tillämpningsområden som är relevanta för målgrupperna, bland annat Gamification, E-hälsa, Industri 4.0 etc. Utöver det kommer Gothia Innovation även att bevaka vad som sker inom områdena Innovation, Kommunikation och Marknadsföring. Målet med insatsen är att Gothia Science Park Open Arena ska kunna erbjuda relevanta kompetensutvecklande nätverksaktiviteter samt vara ett relevant utvecklingsstöd för individer och verksamheter som vill utvecklas och utveckla. 

​Är du nyfiken på Gothia Innovations närvaro i Almedalen och vill veta mer? Då är du välkommen att ta kontakt med Åsa Björk, verksamhetsansvarig för Gothia Science Park Open Arena, via asa.bjoerk@gsp.se alternativt 0703-97 77 73.

Följ Gothia Innovation i Almedalen

Du kan följa Gothia Innovations närvaro i Almedalen via:

  • Facebook: Gothia Science Park
  • Twitter: @pestaat, @johan_hoffman och @asa_bjork
  • #gspskove
  • www.gsp.se/aktuellt

Kort om Gothia Innovation AB

Gothia Innovation AB framtidssäkrar tillväxt och förnyelse i Skövde och närregionens näringsliv genom att driva och utveckla Gothia Science Park så att medlemmarna blir framgångsrika. Gothia Innovation driver flera verksamheter för att skapa tillväxt, bland annat Gothia Science Park Open Arena, en av sex samverkansplattformar i Västra Götaland, och Gothia Inkubator - en av landets ledande inkubatorer. De största finansiärerna av Gothia Innovations verksamhet och dess projekt är Västra GötalandsregionenSkövde kommunSkaraborgs Kommunalförbund och VINNOVA.