Information inför Försvarskonferensen 18-19 april

Den 18-19 april genomförs Försvarskonferensen för fjärde året i rad i Gothia Science Park. Arrangörerna har bokat samtliga gemensamma konferensytor i Portalen och Magnolian i Växthuset. Eventet innebär viss påverkan för dig som medarbetare och företagare i Gothia Science Park.

Detta kommer ske:

  • Fredagen den 15 april börjar arbetet med att ställa i ordning lokalerna vilket kan innebära en del oljud. Efter lunch den 15 april kommer det inte vara möjligt att sitta nere i Orangeriet eller Expo.
  • Restaurang Orangeriet är abonnerat den 18 april, men du kommer kunna köpa sopplunch i Växthusets café.
  • Insikten och Expo i Portalen kommer att vara stängda under konferensens båda dagar vilket innebär att den som ska besöka högskolans lokaler i Portalen får gå utomhus.
  • En begränsad del av parkeringen framför Portalen kommer att stängas av under båda dagarna. Det kommer även att ställas upp fordon av olika slag på piazzan fram för Portalen.
  • Med många gäster blir det trångt på parkeringen, men glöm inte att det finns p-platser på de grusade ytorna vid Drivbänken och E8. (Notera även att det inte sker bevakning av p-platserna dessa två dagar).

Läs programmet för Försvarskonferensen 2016 här