Information inför Försvarskonferensen 3-4 april

Den 3-4 april genomförs Försvarskonferensen för femte året i rad i Gothia Science Park. Arrangörerna har bokat samtliga gemensamma konferensytor i Portalen samt Magnolian i Växthuset. Eventet innebär viss påverkan för dig som arbetar i parken.

Viktig information

  • ​Fredagen den 31 mars börjar arbetet med att ställa i ordning lokalerna vilket kan innebära en del oljud. Efter lunch den 31 mars kommer det inte vara möjligt att vistas i Orangeriet och Expo.
  • Med många gäster kommer det bli trångt på Gothia Science Parks parkeringar. Under konferensen kommer antalet parkeringsplatser utanför Portalen att vara begränsat och det kommer även att ställas upp fordon av olika slag på piazzan framför Portalen. Tips: Det finns fler parkeringsplatser vid Växthuset, E8 och Drivbänken.
  • Under konferensen kommer det vara tillståndsfri parkering på Gothia Science Parks parkeringsplatser. Observera dock att felparkeringar i parkeringsrutor, på gräsmattor, avgränsningar m.m. kan komma att bötfällas.
  • Restaurang Orangeriet är abonnerat 3 april men det kommer finnas möjlighet att köpa lättare lunch i Växthusets café.
  • Insikten och Expo i Portalen kommer vara stängt under konferensens båda dagar vilket medför att högskolans besökare får gå utevägen.

För mer information och frågor

Har du som arbetar i Gothia Science Park frågor kring hur du kommer att påverkas av Försvarskonferensen? Då är du välkommen att höra av dig till konferens@gsp.se.