Lets meet med mingel och inspiration

Under fem torsdagar i höst anordnar Gothia Science Parks inkubator och Drivhuset "Lets meet", ett afterwork-liknande tillfälle för dig som student, inkubatorföretag, parkföretag eller bara nyfiken, att träffas och mingla.

Gothia Science Parks inkubator anordnar tillsammans med Drivhuset fem separata tillfällen där studenter, startups och etablerade företag kan träffas och mingla, samtidigt som de får lyssna till olika inspirationsföreläsningar. Inspirationsföreläsningarna hålls av entreprenörer och andra spännande människor som har något intressant att berätta från deras liv.

- Syftet med Lets meet är att på ett avslappnat sätt träffas, mingla och lära nya saker. Vi vill att studenterna på Högskolan i Skövde ska känna sig välkomna till Gothia Science Park och har därför skapat detta forum som ett sätt att bekanta sig med lokaler, personal, företag och andra aktörer, säger Carolina Green, affärscoach på Gothia Science Parks inkubator.

Program

2 nov: Linus Jernbom, om hur en ekonom från Handels började övervaka hästar samt Michael Skaret, soldaten som började odla smått i stor skala.

9 nov: Josefina Lönn, om entreprenörskap i Afrika.

16 nov: Per-Arne Lundberg, en tidaholmares betraktelser från Silicon Valley.

23 nov: Richard Andersson, ta-sig-församhetens färgglada fader och Erika Ekesbo Andrén, civilekonomen som får företag och individer att blomstra.

30 nov: Jonna Nyberg, retorikkonsulten som lär oss att hantera nervositet och Maria Hillerström som tar oss igenom gerillamarknadsföringens djungel.

Om Gothia Science Parks inkubator

Gothia Science Park Inkubator är en av landets ledande inkubatorer och en möjlighet för dig som har en affärsidé att utvecklas som entreprenör och starta företag. Gothia Science Park Inkubator stöttar utvecklingen av kunskapsintensiva företag att nå affärsmässig framgång på en internationell marknad. Gothia Science Park Inkubator drivs av Gothia Innovation AB, som har i uppdrag att driva och utveckla innovationsmiljön Gothia Science Park, som ligger i anslutning till Högskolan i Skövde. De största finansiärerna av Gothia Innovations verksamheter och projekt är Västra GötalandsregionenSkövde kommunSkaraborgs Kommunalförbund och Vinnova.