Mässa för rekrytering av IT-specialister från Microsoft

Microsoft lägger ner sin R&D-avdelning i Finland och anordnar därför en rekryteringsträff den 26 november i Salo, Finland. I och med nedläggningen finns det nu möjlighet att rekrytera personal inom mjukvaruutveckling, testning, projektledning och systemdesign.

Gothia Innovation AB är företaget som driver och utvecklar Gothia Science Park så att medlemmarna blir framgångsrika. I och med uppdraget informerar vi nu om möjligheten att rekrytera kompetens från Salo. 

Det handlar om cirka 2300 personer som blir arbetslösa. Det är Salo som drabbas hårdast med 900 uppsägningar, men även Helsingfors och Tammerforsregionen drabbas. Tag chansen att hitta den IT-kompetens som ditt företag saknar.

Anmälan

Eventet är kostnadsfritt men du behöver anmäla dig och ditt företag via http://smartsalo.com/just-now/. Anmälan ska göras senast 19 november.

Övrig information

Som arbetsgivare kan du skicka e-post till info@smartsalo.com och fråga om den kompetens som ditt företag söker finns bland de arbetssökande. Salo ligger i södra Finland och kan nås från Åbo via tåg på en halvtimme.

Vill du veta mer kan du ta kontakt med Kenneth Alfelt, Gothia Innovation AB, via kenneth.alfelt@gsp.se eller Mats Nilsson, Arbetsförmedlingen, via mats.k.nilsson@arbetsformedlingen.se, 010-486 72 08.

Läs mer om de olika kompetensprofilerna