Mike Perry etablerar sig i Gothia Science Park

Det senaste tillskottet bland företag i Gothia Science Park är Mikael Persson, mer känd under namnet Mike Perry, och hans företag MP Ton & Produktion AB.

Mikael Persson slog igenom under artistnamnet Mike Perry i början av 2016 med låten ”The Ocean”, som har blivit en stor succé. Nu har Mikael valt att satsa fullt ut på sitt företag MP Ton & Produktion AB och platsen som han har valt för att göra det på är i Gothia Science Park.

- Gothia Science Park har en fantastisk atmosfär för kreatörer och känns därför som ett självklart val för min verksamhet, säger Mikael Persson.

MP Ton & Produktion AB är ett produktions- och artistföretag med främsta fokus på musikproduktion och DJ-verksamhet med skapande av musikaliska verk mot digitala plattformar såsom Spotify, Youtube och Itunes.

Är du nyfiken på att etablera ditt företag i Gothia Science Park?

Vill du och ditt företag ta del av en inspirerande miljö med tillgång till kontorslokaler och öppna mötesplatser med möjlighet till nya kontakter och nätverk? Då ska ni ansöka om att bli en del av Gothia Science Park, en innovationsmiljö där individer och företag kan utvecklas och växa genom att få hjälp med att starta och driva företag, skapa nya produkter/tjänster, affärer och jobb. För frågor kring etablering i parken är du välkommen att höra av dig till Kenneth Alfelt, verksamhetsansvarig för Services och Gothia Science Park, via kenneth.alfelt@gsp.se, 0708-49 30 50.

Kort om Gothia Science Park

Gothia Science Park är en teknik- och forskningspark med IT-profil. Den består av individer, verksamheter, miljöer och processer. I vår innovationsmiljö växer företag snabbare och mer uthålligt vilket bidrar till såväl regional attraktivitet som regional tillväxt. Gothia Science Parks fokusområde är IT och är kopplat till Högskolan i Skövde med spets inom dataspel, simulering, beslutsstöd och Virtual Engineering. Gothia Science Park drivs och utvecklas av Gothia Innovation AB.