Succén Battlerite släppt som gratisspel på Steam

Stunlock Studios lagbaserade arena-spel Battlerite lämnar “early access”-fasen och nu är fullt lanserat som ett kommersiellt gratisspel på Steam. För att fira har studion släppt en stor uppdatering till spelet som innehåller en ny karaktär, 200 nya spelobjekt som inkluderar sällsynta vapen, dräkter, segerposer och färgvariationer samt ett uppdaterat soundtrack.

- Det har varit ett galet år sedan vi gick in i “early access” och vi kan äntligen uppfylla vårt löfte om att släppa Battlerite som ett gratisspel, och på så vis göra det tillgängligt för alla fans som uppskattar bra tävlingsinriktade actionfyllda arena-spel, säger Peter Ilves, Game Director på Stunlock Studios.

Träd in i Battlerites arena och delta i snabb och intensiv action genom tävlingsfokuserade livliga strider i colosseum-inspirerad omgivning. Strid tillsammans med en eller två lagkamrater för att övervinna motståndet i arenan. Kontrollera en av 22 Champions specialiserade mot antingen närstrid, support eller distans - från Bakko, den heroiske slagskämpen, eller Jade, artilleristen med krypskytt färdigheter, till Blossom, den ultimata medhjälparen för laget. Allt handlar om färdighet, timing och reaktionsförmåga när du väjer undan för projektiler och anfaller med intuitiva WASD-kontroller och mouse-aim.

Mer om Battlerite här

Lär känna Stunlock Studios