Vinnova uppmärksammar Gothia Inkubator och Stunlock Studios

I det senaste numret av tidningen Innovation, som ges ut av Vinnova, uppmärksammas bland annat inkubatorer. Med som ett gott exempel finns Gothia Inkubator och spelföretaget Stunlock Studios i Gothia Science Park.

I artikeln står följande:

"Det startade som ett projekt på Högskolan i Skövde. Idag, åtta år senare, är Stunlock Studios ett av många framgångsrika spelföretag i teknik- och forskningsparken Gothia Science Park, GSP. Något Tau Petersson, grundare och vd är nöjd med. - Att få vara med i miljön här har betytt allt!"

Läs hela artikeln här

Mer om Stunlock Studios

Kort om Gothia Innovation AB

Gothia Science Park Inkubator är en av landets ledande inkubatorer och drivs av Gothia Innovation AB, företaget som framtidssäkrar tillväxt och förnyelse i Skövde och närregionens näringsliv genom att driva och utveckla Gothia Science Park så att medlemmarna blir framgångsrika. Som en del i det arbetet driver Gothia Innovation även Gothia Science Park Open Arena – en av sex samverkansplattformar i Västra Götaland. De största finansiärerna av Gothia Innovations verksamhet är Västra GötalandsregionenSkövde kommunSkaraborgs Kommunalförbund och Vinnova.