Gotländskt spelföretag flyttar in

Tre speldesigners från Gotland har valt att etablera sitt spelföretag Redbeet Interactive i Gothia Science Park.

Redbeet Interactive består av tre före detta speldesign-studenter från Uppsala Universitet, Campus Gotland.

- Det var där vi började utveckla datorspelet Raft för en kurs under vårt tredje år, för att i slutet av kursen lägga upp en prototyp. Med positiv feedback i ryggen jobbar vi i nuläget mot en kommersiell release. Vi valde att etablera oss i Skövde på grund av dess växande spelindustri, säger André Bengtsson, vd Redbeet Interactive.

- Det är både kul och inspirerande att Redbeet Interactive väljer Gothia Science Park för att etablera sin framtid, säger Kenneth Alfelt på Gothia Innovation AB som är ansvarig för etableringar i innovationsmiljön Gothia Science Park.

För mer information om Redbeet Interactive kontakta:

André Bengtsson, vd Redbeet Interactive, raftsurvivalgame@gmail.com.

Är du nyfiken på att etablera ditt företag i Gothia Science Park?

Vill du och ditt företag utvecklas och växa genom att vara en del av en inspirerande miljö med tillgång till kontorslokaler och öppna mötesplatser med möjlighet till nya kontakter och nätverk? Då är innovationsmiljön Gothia Science Park i Skövde en plats för er. Här kan ni utvecklas och växa genom att få stöd i att starta och driva företag, utveckla produkter/tjänster, affärer och få tillgång till kompetens.

För frågor kring etablering i innovationsmiljön är du välkommen att höra av dig till Kenneth Alfelt, verksamhetsansvarig för Services och etableringar i Gothia Science Park, via kenneth.alfelt@gsp.se, 0708-49 30 50.

Kort om Gothia Innovation AB

Gothia Innovation AB driver och utvecklar Gothia Science Park, en innovationsmiljö som ligger i anslutning till Högskolan i Skövde. Gothia Innovation stöttar individer och företag med affärsutveckling, innovationsledning samt nätverks- och kompetensutveckling. Gothia Innovation AB grundfinansieras av Västra Götalandsregionen och Skövde kommun.