Sunscale Studios släpper sitt första spel "Hyss"

Ett av inkubatorbolagen i Gothia Science Park, Sunscale Studios, släpper idag sitt första spel på den digitala plattformen Steam. Kasta kor och lös pussel i det lättsamma pusseläventyret Hyss!

Arga älvor, en kidnappad koflock och en förkrossad kodrottning. Använd huvudet och lös kluriga pussel för att rädda de kidnappade korna. Som hjälp på ditt uppdrag står en orädd koriddare till din tjänst. Kasta henne till ställen du själv inte når till eller led henne till ställen där du behöver en extra klöv. Hon kommer hjälpa dig på alla sätt hon kan för att rädda de kidnappade korna.

Hyss är ett lättsamt och charmigt pusseläventyr där du kontrollerar två karaktärer, Vilde och Grusa. Bär Vilde på Grusas axlar eller byt mellan de båda för att lösa olika uppgifter. Hyss, som utspelar sig i en förtrollande svensk skog, är en upplevelse för både ögat och örat, såväl som en utmaning för pusselentusiasten.

Hyss riktar sig mot en mer vardaglig publik och är ett bra val för föräldrar som letar efter ett säkert, men klurigt, spel att spela med sina barn, eller för pusselentusiasten som letar efter en ny utmaning med en annorlunda twist. Eller för dem som helt enkelt vill kasta lite kor, säger Rebecca Romin, vd på Sunscale Studios.

Här hittar du spelet Hyss

Kort om Sunscale Studios

Sunscale Studios är ett av spelbolagen i The Game Incubator och består av fem utvecklare. Studion grundades 2018 och Hyss är deras första kommersiella spelsläpp. Här kan du läsa mer om Sunscale Studios

Vid frågor, vänligen kontakta: 
Rebecca Romin, vd på Sunscale Studios, rebecca@sunscalestudios.com