Nya kontakter

Träffa både nya och erfarna företagare

Gothia Science Park Inkubator har bedrivit verksamhet sedan 1999. Sedan dess har 100-tals företag fått stöd att starta och växa. Många av dem finns kvar i Gothia Science Park vilket innebär ett brett nätverk med ovärderlig erfarenhet för dig att ta del av.

I princip alla våra startups har någon koppling till IT oavsett om det gäller applikationer för smartphones, pc och web eller spelutveckling. Sedan finns det någon katt bland hermelinerna också. Det gäller även för de företag som lämnat inkubatorn, som står stadigt på egna ben och jobbar för fortsatt tillväxt och utveckling.

En gemensam miljö i tillväxt är viktigt

Många av de företag som lämnat inkubatorn har insett fördelarna det innebär att sitta i en innovationsmiljö som Gothia Science Park. Här finns företag och entreprenörer som vill utveckla spännande verksamheter som attraherar både investerare och talangfulla medarbetare. Företagen i teknik- och forskningsparken har fokus på produkt- och tjänsteinnovationer inom teknik och IT, exempelvis mjukvara, verktyg för simulering, dataspel, hårdvara och applikationer. Och ligger dessutom i anslutning till Högskolan i Skövde.

Just det faktum att företagen väljer att utveckla miljön är avgörande för tillväxt. Vi behöver fler företag och fler arbetstillfällen i nya branscher. För Skövderegionen är det avgörande att det finns jobb med olika arbets- och kunskapsinnehåll. Både för att attrahera unga att stanna kvar och för att locka såväl talanger som etablerade företag att flytta hit.

Läs mer om alla företagen i parken och deras verksamheter