Pröva din idé

Ta kontakt och pröva om din idé håller

Var 4:e Skaraborgare kan tänka sig att driva eget företag. Är du en av dem? Bär du på en bra affärsidé så testa den hos en av våra affärscoacher. Får du tummen upp väntar coachning och utbildning.

Gothia Science Park Inkubator har bedrivit verksamhet sedan 1999. Det är en etablerad verksamhet som under dessa år bidragit till starten av och gett stöd till cirka 100 projekt och företag. Varje år prövar vi 100-tals affärsidéer. Hur många av dem som blir antagna och får möjlighet att utvecklas i vår miljö varierar. Men det är sällan färre än 12.

Bär du på en affärsidé och tankar på att driva eget företag?

Välkommen att höra av dig och boka en tid för idépresentation. Kontaktvägar och uppgifter hittar du här intill. Och du, hos är alla idépresentationer både konfidentiella och kostnadsfria. Dessutom väljer du själv om du vill komma på dag- eller kvällstid. 

Förbered dig på att presentera din idé

För att du ska få chansen att förbereda dig innan din idépresentation har vi sammanställt några frågor som vi kommer att vilja diskutera din idé utifrån. Ta gärna en stund och tänk igenom dem. Det underlättar för att reda ut dina tankar inför och i ett samtal med en av våra affärscoacher.

  • Varför har någon behov av din produkt?
  • Hur många och vem har behov av din produkt?
  • Vad skiljer din produkt från det som finns på marknaden idag?
  • Hur ska den distribueras?
  • Hur ska du kunna utveckla din produkt?

Allt vårt arbete med dig och din idé sker under sekretess. Om din idé behöver annan hjälp än den vi kan erbjuda tar du beslutet om du vill att vi hjälper dig vidare.