Konferens

Flexibla rum 
för effektiva möten

I Gothia Science Park erbjuder vi unika mötesmiljöer med teknisk utrustning som är skapade för att du ska få ut maximalt av ditt möte eller din konferens. Lägg därtill lunch och fika samt whiteboards från golv till tak för att skapa visuella målbilder tillsammans med dina deltagare.

Vi har jobbat målmedvetet för att skapa en rad unika mötesmiljöer och verktyg för att du ska kunna genomföra möten som blir framgångsrika. Framgångsrika i bemärkelsen att du och ditt företag når uppsatta mål och syften med mötet. Självklart kan vi anpassa lokalerna efter just dina behov, oavsett om det är ett tvåtimmarsmöte, en halvdag eller en konferens lunch till lunch. Du har också möjlighet att låna konferensdator, OH-projektor och mobila skärmar.

Konferenspaket - priser för 2019

När du bokar din konferens kan du välja mellan tre olika konferenspaket:

Heldag

I det ingår mötesrum med utrustning, konferensservice, anteckningsmaterial, för- och eftermiddagsfika, konferenslunch samt kaffe/te, vatten och frukt under hela dagen. 
Priset per deltagare är 610 kr/heldag.

Halvdag, inklusive lunch

I det ingår mötesrum med utrustning, konferensservice, anteckningsmaterial, för- eller eftermiddagsfika, konferenslunch samt kaffe/te, vatten och frukt under dagen. 
Priset per deltagare är 475 kr/halvdag.

Halvdag, exklusive lunch

I det ingår mötesrum med utrustning, konferensservice, anteckningsmaterial, för- eller eftermiddagsfika samt kaffe/te, vatten och frukt under dagen.
Priset per deltagare är 350 kr/halvdag.