Konferens

Flexibla rum 
för effektiva möten

I Gothia Science Park erbjuder vi unika mötesmiljöer med teknisk utrustning som är skapade för att du ska få ut maximalt av ditt möte eller din konferens. Lägg därtill lunch och fika samt whiteboards från golv till tak för att skapa visuella målbilder tillsammans med dina deltagare.

Vi har jobbat målmedvetet för att skapa en rad unika mötesmiljöer och verktyg för att du ska kunna genomföra möten som blir framgångsrika. Framgångsrika i bemärkelsen att du och ditt företag når uppsatta mål och syften med mötet.

Vilka behov har du för ditt möte?

I Gothia Science Park finns rum med whiteboard på hela väggar, projektorer, ljudsystem och flyttbara skärmar och rum för reflektion, kundmöten eller kreativitet. Vi har skapat konferensmiljöer med utgångspunkt i att de ska stödja ditt arbete i varje detalj, oavsett om ni är 2, 10, 27 eller 140 personer. Våra konferensrum är unika och skapade utifrån de olika syften som ditt möte kan ha. Du får förhoppningsvis även inspiration till hur miljöerna skulle kunna möbleras för att passa just dina syften och målsättningar. Oavsett om du ska genomföra ett kundevent, dra upp riktlinjerna för ditt företags treåriga utveckling, arrangera en affärslunch eller ett processlett utvecklingsmöte för att ta en idé till en säljbar produkt.

Konferenspaket - priser för 2018

När du bokar din konferens kan du välja mellan tre olika konferenspaket:

Heldag

I det ingår mötesrum med utrustning, konferensservice, anteckningsmaterial, för- och eftermiddagsfika, konferenslunch samt kaffe/te, vatten och frukt under hela dagen. 
Priset per deltagare är 595 kr/heldag.

Halvdag, inklusive lunch

I det ingår mötesrum med utrustning, konferensservice, anteckningsmaterial, för- eller eftermiddagsfika, konferenslunch samt kaffe/te, vatten och frukt under dagen. 
Priset per deltagare är 465 kr/halvdag.

Halvdag, exklusive lunch

I det ingår mötesrum med utrustning, konferensservice, anteckningsmaterial, för- eller eftermiddagsfika samt kaffe/te, vatten och frukt under dagen.
Priset per deltagare är 340 kr/halvdag.

Självklart kan vi anpassa lokalerna efter just dina behov, oavsett om det är ett tvåtimmarsmöte, en halvdag eller en konferens lunch till lunch. Förutom all utrustning som anges per rum erbjuds du alltid möjlighet att låna konferensdator, OH-projektor och mobila skärmar.

Välkommen att genomföra ditt nästa möte i vår miljö.