Kontor

Kontor för utveckling och tillväxt

Gothia Science Park är en stimulerande och affärsdrivande miljö som erbjuder möjligheter till flexibla, inspirerande och innovativa kontorslokaler i flera olika hus.

Gemensamt för våra olika kontorslösningarna är deras utformning som gör det möjligt för dig att fokusera på affärsutveckling och en växande verksamhet. En avgörande fördel med att sitta i Gothia Science Park är närheten till och den dagliga kontakten med andra engagerande entreprenörer och företagare som också vill skapa nya kontakter och utbyta både idéer och erfarenheter.

Pergolan

En ny kontorsbyggnad vid namn Pergolan håller på att ta form i Gothia Science Park. Ett hus som kommer resultera i ytterligare 6 000 kvadratmeter kontorsyta för företag som vill fokusera på att utvecklas och växa. Arbetet med Pergolan är beräknat att vara klart i mars 2019. För mer information och intresseanmälan, kontakta Kenneth Alfelt. 

Nya lokaler på Penta

Gothia Science Park fortsätter att expandera på nya områden. Idag finns kontorsmöjligheter även på Pentaområdet, med närhet till industrin och Volvobolagen. Vill du veta vilka möjligheter som finns för kontor på Penta? Hör av dig så hjälper vi dig!

Co-workingspace

För att fler ska kunna ta del av vår innovationsmiljö har vi ny byggt Skövdes första Co-workings space - en arbetsplats för alla! Du kan läsa mer om vårt Co-working space här.

Open Office

Open Office vänder sig till den som har möjlighet att arbeta på distans i sitt uppdrag för ett nationellt eller internationellt teknik- eller it-företag. Det är en smart lösning i form av ett eget kontor med tillgång till ”företagets” faciliteter som välutrustat konferensrum, kaffemaskin, pausutrymme, lokalvård samt utökade mötesmöjligheter, aktiviteter och en riktigt bra restaurang ett stenkast bort. Konceptet är en viktig pusselbit i att bygga en innovationsmiljö med kritisk massa och plats för tillväxt och som tillgodoser olika behov.